Τρίτη, 09 Μαϊ 2017 20:44

Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων, προγράμματος κινητικότητας Erasmus+ Κύπρος 2016

Τα αποτελέσματα της κινητικότητας προγράμματος Erasmus+ που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου από τις 30/11/2016 έως τις 15/12/2016, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων - συνεδριάσεων του 1ου ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Βέροιας, στις 3 Μαΐου 2017.
Το πρόγραμμα, είχε τίτλο «Η καινοτομία στην υπηρεσία των νέων επαγγελματιών στους τομείς του Αγροτουρισμού, των Οχημάτων και της Πληροφορικής», και περιλάμβανε πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις πληροφορικής και συνεργεία οχημάτων, σεμινάρια ειδικότητας και πολιτισμικές επισκέψεις σε σημαντικά σημεία της μεγαλονήσου.
Η εκδήλωση αφορούσε τις ροές των Μηχανολόγων Οχημάτων με φορέα υποδοχής το ινστιτούτο RATIO και της Πληροφορικής με φορέα υποδοχής την ERCI ltd. H παιδαγωγική ομάδα αποτελούνταν από 24 μαθητές και 4 συνοδούς καθηγητές.
Παραβρέθηκαν από πλευράς του Δήμου Βέροιας ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Σοφιανίδης και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σιακαβάρας, οι οποίοι εξέφρασαν τα συγχαρητήριά και την θερμή υποστήριξή τους στο σχολείο μας. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν διευθυντές και πρώην διευθυντές σχολείων, του ΔΙΕΚ Βέροιας, εκπαιδευτικοί, γονείς κηδεμόνες και μαθητές.
Η εκδήλωση έκλεισε με απονομές πιστοποιητικών από τις επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης, europasses (έγγραφα καταγραφής γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν σε ξένη χώρα), χειροκροτήματα και το «Καρτερούμεν» του Κύπριου ποιητή, Δημήτρη Λυπέρτη, σε στίχους του Δημήτρη Λάγιου και εκτέλεση του Δώρου Δημοσθένους.

Διαβάστηκε 5124 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαϊ 2018 08:54

Οκτώβριος

1

Κυριακή

Σχολικές Εκδρομές

ShoppingASEhandelAS ErhvervIndexDKServiceIndexDK