Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 07:35

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Κατόπιν πρόσκλησης της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας  στα πλαίσια της εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ανταποκρίθηκαν τα μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας  "Μεσόγειος,  ο παράδεισος που ζω " του τομέα Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής και διοργάνωσαν έκθεση φωτογραφίας με θέμα: " το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μου το Φθινόπωρο" . Οι φωτογραφίες των μαθητών εκτέθηκαν σε διάκοσμο σχετικό με τα χρώματα, τον χαρακτήρα και τα αγροδιατροφικά  προϊόντα της περιοχής μας. Συμμετοχή στην έκθεση είχε και η Πολιτιστική ομάδα του σχολείου «Η τέχνη στα άκρα» με διακοσμητικές κατασκευές από φθινοπωρινά υλικά.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος , καθώς φροντίζεις κι ενδιαφέρεσαι για κάτι που το γνωρίζεις.

Αυτό έχοντας στο μυαλό τους οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, πραγματοποίησαν τη συγκεκριμένη δράση, που αποτέλεσε το έναυσμα για την υλοποίηση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2015 - 2016.

Διαβάστηκε 1954 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 08:03

Οκτώβριος

19

Παρασκευή

Σχολικές Εκδρομές

ShoppingASEhandelAS ErhvervIndexDKServiceIndexDK