Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2016 18:43

Η Γ τάξη Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ στο Ειδικό Σχολείο

 Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, οι μαθητές της Γ τάξης του τομέα Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ, στα πλαίσια του μαθήματος: "Ειδικά θέματα προγραμματισμού", επισκεύτηκαν το Ειδικό Σχολείο Βέροιας, με σκοπό να διερευνήσουν και να πληροφορηθούν από τους εκπαιδευτικούς, σχετικά με την ανάλυση, και τις προδιαγραφές γενικότερα μιας εφαρμογής (πρόγραμμα Η/Υ), που θα δημιουργήσουν, για να το χρησιμοποιήσουν οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου.

 Η εφαρμογή θα "παιζει" σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες Android και θα δώσει συγκεκριμένες λύσεις. Ηδη οι μαθητές της πληροφορικής έχουν δημιουργήσει ομάδες εργασίας, οι οποίες έχουν αναλάβει από ένα κομμάτι της όλης κατασκευτής και έχουν ξεκινήσει σύμφωνα με πλάνο εργασιών να οργανώνουν την δουλειά τους.

 Ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Βέροιας για την υποδοχή, τις πληροφορίες, τις κατευθύνσεις, και την ενθουσιώδη ενημέρωση. Επίσης να δηλώσουμε εντυπωσιασμένοι από την καταπληκτική δουλειά που γίνεται καθώς και από τον εξοπλισμό και την οργάνωση του Ειδικού Σχολείου Βέροιας.

Διαβάστηκε 2043 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 18:07

Μαϊ

20

Δευτέρα

Σχολικές Εκδρομές

ShoppingASEhandelAS ErhvervIndexDKServiceIndexDK