Τετάρτη, 24 Μαϊ 2017 08:58

Τρισδιάστατη Περιήγηση στο ΕΠΑΛ Βέροιας

Στο πλαίσιο την πρακτικής άσκησης των αποφοίτων του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας Χρήστου Γκουνέλα και Αλέξανδρου Καλπακίδη την σχολική χρονιά 2016-17 αναπτύχθηκε εφαρμογή τρισδιάστης περιήγησης (3D tour) στο σύστημα κτιρίων του ΕΠΑΛ και του ΕΚ Βέροιας.

Χρησιμοποιήθηκαν προγράμματα μοντελοποίησης, όπως το 3D Studio MAX και το Cinema 4D και το περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών Unity 3D.

Παράχθηκαν εφαρμογές, που περιλαμβάνουν το κεντρικό κτίριο του ΕΠΑΛ και το γυμναστήριο, και λειτουργούν με χρήση Web GL και Microsoft Windows.

Μπορείτε να περπατήσετε στην αυλή του σχολείου ή να περιηγηθείτε στους διαδρόμους και των τριών ορόφων ή να μπείτε σε αίθουσες και εργαστήρια χρησιμοποιώντας: τα βελάκια από το πληκτρολόγιο (ή τα κουμπιά A, S ,D και W), να στραφείτε με το μοντίκι, να τρέξετε κρατώντας πατημένο το shift ή να πηδήξετε με το space.

Μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας οδηγούμενοι από το εικονίδιο της δεξιάς στήλης ή να κατεβάσετε το εκτελέσιμο αρχείο που αφού το αποσυμπιέσετε τρέχει σε μηχανές windows.

Διαβάστηκε 4082 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαϊ 2017 09:37

Οκτώβριος

1

Κυριακή

Σχολικές Εκδρομές

ShoppingASEhandelAS ErhvervIndexDKServiceIndexDK