Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 16:47

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Γ' τάξης ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

Ένα πολύ δημιουργικό σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθητές κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8-11-2018.
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προβολών του σχολείου όπου έγινε η παρουσίαση από τους κ. Πυράκη Tεχνικό Σύμβουλο της Εταιρίας ΜΠΕΝΗ ΡΩΞΑΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε SOLOPROherproducts και κ. Παναγή πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ και τον ΟΑΕΔ με θέμα «χρωματολογία βαφών, διαγνωστική μεθοδολογία λήψης αποφάσεων stepbystep». Το επίπεδο της παρουσίασης ήταν πολύ υψηλό και εξειδικευμένο, αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους παρουσιαστές.
Στη συνέχεια οι μαθητές της Γ΄ΚΟΜ επισκέφτηκαν το κουρείο “JUST MEN COIFFURE” του κ. Μπούκα Αντώνη, εκεί είχαν μια παρουσίαση με πάρα πολύ έντονη την συμμετοχή των μαθητών.
Η δράση συνεχίστηκε στο κατάστημα καλλυντικών “ Γαϊτανίδου,Ε,&ΣΙΑ Ο.Ε. ” της κ. Γαϊτανίδου Ελισάβετ, όπου οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά εργαλεία και προϊόντα κομμωτικής.
Τέλος επισκέφτηκαν το κομμωτήριο “Εύχαρις” της κ. Κιουλπεκίδου Εύχαρις γραμματέα του Συλλόγου Κομμωτών Βέροιας-Νάουσας-Αλεξάνδρειας, η οποία ενημέρωσε τους μαθητές για την επαγγελματική συμπεριφορά και προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της.
Η αποτίμηση της ημέρας έδειξε ότι ήταν μια πολύ δημιουργική δράση και για το λόγο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους .

Διαβάστηκε 3543 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 09:31

Μαϊ

26

Κυριακή

Σχολικές Εκδρομές

ShoppingASEhandelAS ErhvervIndexDKServiceIndexDK